IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс за първи път открито срещу баща си: Той трябва да е в затвора

25 юни 2021 08 40

Певицата с трогателно изказване в съда

Снимка: БГНЕС

За първи път от дълго време Бритни Спиърс направи публични изявления за попечителството си. Тя се обърна към съдията чрез аудио комуникация и буквално помоли да бъде освободена от принудителния контрол на баща си - Джейми Спиърс, който от 13 години ръководи всичките й дела, контролира финансите и личния живот на дъщеря си.

„Искам да сложа край на този консерватизъм - наистина вярвам, че това остаряло попечителство е обидно“, каза 39-годишната суперзвезда в пламенно 25-минутно обръщение към съдията от Лос Анджелис Бренда Пени.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

„Искам да се омъжа за приятеля си и да си имаме бебе, но настойникът ми каза, че не мога да го направя. Инсталирано е вътрематочно устройство, което да ми попречи да забременея. Исках да отида на лекар, но баща ми категорично ми забрани да го направя. Чувствам се скована, сплашена и сама “, - призна Бритни Спиърс.

Говорейки за своите музикални и ангажименти, поп звездата отбеляза, че „не е тук, за да бъде нечия робиня“.
Междувременно десетки фенове и поддръжници на движението #FreeBritney се събраха край Върховния съд в Лос Анджелис, скандирайки: "Свободна Бритни", "Обичаме те Бритни."

Гласът на певицата звучеше емоционално и уверено по аудио връзката, въпреки че тя говореше твърде бързо и понякога беше трудно да се разберат думитей. Очевидно през годините на попечителство тя е натрупала твърде много гняв в себе си. Тя отдавна искаше да говори. Бритни беше подкрепена и от гаджето й, 27-годишния Сам Асгари. Малко преди съдебното заседание той публикува в Instagram снимка, на която е облечен в тениска с надпис "Свободна Бритни", а също така открито се изказа срещу баща й, наричайки го "прокълнат".

„Искам промяна. Заслужавам го. Аз не съм добре. Не мога да спя - продължи Спиърс. „Моето желание и основната ми мечта е всичко да свърши възможно най-скоро.“

Певицата подчерта, че се чувства като експлоатирана, принуждавайки я да работи против волята си. Лишена е от цялото си имущество, кредитни карти, пари в брой, телефон, паспорт. Като й давали само по 2 хиляди долара на месец за препитание. „Излъгах целия свят, когато казах, че съм щастлива. Не се върнах в съда само защото се страхувах, че хората няма да ми повярват “, отсече тя.
Бритни каза, че нейният лекар е предписвал лекарства, включително литий, които са я карали да се чувства "пияна" през цялото време.

„Семейството ми не направи нищо по въпроса. Баща ми беше с тях - настоя Спиърс. - Когато бях приета в психиатрична болница против волята си, се обадих на баща си и плаках, а той просто се наслаждаваше на всяка минута. Баща ми и всички останали, които изиграха ключова роля в попечителството ми, трябва да бъдат в затвора. Те имат твърде много контрол ... Хората ме плашат. Не вярвам на хората ”, каза тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

Бритни разкритикува и майка си Лин, която според нея постоянно пътувала по курорти по време на пандемията и не се притеснявала особено за дъщеря си. "Майка ми ме вижда същата като баща ми", - каза звездата.

„Не искам да стоя повече в това глупаво отделение. Това е смущаващо и унизително. Аз не лъжа. Просто искам да си върна живота. Изминаха тринадесет години и това е достатъчно. Разболях се. Мога да работя, да осигурявам себе си и други хора “, обобщи Спиърс.

След телефонен разговор съдия Пени нарече Бритни „смела“. Изслушването по настойничеството ще продължи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари